ПРОИЗХОД И КАЧЕСТВО


Сертификат
Виж в пълен размер
Сертификат
Виж в пълен размер
Сертификат
Виж в пълен размер
Сертификат
Виж в пълен размер (PDF)
Сертификат
Виж в пълен размер (PDF)

ЗА НАС И НАШИТЕ ПРОДУКТИ:

"Бион Медикал" предлага на българския пазар хранителни добавки с гарантиран произход и качество:


"Бион Медикал" работи в сътрудничество с реномираните американски компании "NHS labs" и "Palmer Natural Products" и великобританската "Redrose Manufacturing Limited". Мисията ни е да доведем до Вас, българския потребител, последните научни достижения в американската фармацефтика и да ги предложим на най-достъпни цени.

Как го постигаме?

ЗА НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ:

"NHS labs" е единствената американска независима организация с нестопанска цел, която предлага реално тестване на хранителни добавки. Тя е акредитирана по "NSF/ANSI Standard 173" и гарантира, че:

"Palmer Natural Products" разполага със съвременна база за производство и складиране на хранителни добавки. Всички процедури отговарят, а в някои отношения дори надминават изискванията на американското законодателство и приложимите регулации "111 CFR".


Основана през 1995г."Redrose Manufacturing Limited" прилага европейските изисквания и препоръки - GMP Code of Practice. Компанията, която поддържа една от най-модерните бази за производство, пакетиране и скалдиране на хранителни добавки, дължи успеха си на високото качество на своите продукти.


"Натстим" ЕООД е основана през 2003 г. и се занимава с научно-производствена и консултантска дейност по създаването, изпитването и внедряването на научно обосновани хранителни добавки.
Разполага с производствена база, сертифицирана по ISO 9001-2015 и HACCP съгласно Европейските изисквания за производство на хранителни добавки.
Фокусира се върху: